Pe forum despre articolul: Franciză la mâna a doua pentru antreprenorii din linia întâi

14.10.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

La veniturile pe care le avem ne permitem sa facem cumparaturi de la second hand. In strainatate este poate alta atmosfera la noi, numai mirosul te face sa gandesti ca tot in dulapul tau mai gasesti ceva

15.10.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Articolele achizitionate la kg din pacate se vand cu bucata si preturile sunt mari in aceste conditii

07.11.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

nu mi plac produsele second hand si nici n-am avut noroc la ele...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank