Forum Despre articol: Va vinde McDonald’s cafea în supermarket? 193

Linda 16.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Avand in vedere numarul impresionant de clienti,cu siguranta McDonald\"s va ajunge sa vanda cafea si in supermarketuri si magazine.Oricum,cafeaua de aici e buna,are o aroma delicata,o textura fina si e destul de ceruta si cautata.

Nona 30.10.2012 *.193.230.193.34

O imagine nemaipomenita,ce mot de frisca...daca avem ceva pofte cum le vindecam?Se trimit si la pachet sau ne lingem buzele si oftam din adancul rarunchilor

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.