PEGAS

PEGAS
Informaţii despre sistemul de franciză
Descrierea sistemului de franciză

Pachetul de franciză PEGAS este construit astfel încât să putem colabora cu cât mai mulți parteneri, având ca principal obiectiv dezvoltarea afacerii acestora în orice stadiu de dezvoltare ar putea fi la momentul aderării la rețeaua PEGAS, prin deschiderea unui magazin specializat de biciclete și accesorii de bicicletă PEGAS. 

Ne adresăm, în primul rând, acelora care dețin și operează deja un magazin de desfacere biciclete sau produse nealimentare, prin transfomarea acestuia în magazin PEGAS sau prin integrarea unui colț PEGAS în magazin.

Atelierele PEGAS au în portofoliu modele de biciclete pentru adulți și copii, pentru oraș dar și pentru drumeții pe munte, care însumează peste 100 de variante de biciclete, luând în calcul paleta de culori disponibilă. Practic, un magazin în sistem de franciză PEGAS va putea oferi clienților și mai ales fanilor PEGAS o experiență completă în alegerea bicicletei potrivite, a accesoriilor cu care aceasta poate fi dotată, precum și a hainelor cu care poate fi purtată.

De asemenea, portofoliul PEGAS s-a extins și cu o gamă variată de produse pe roți, pentru timp liber, precum rolele, trotinetele, pennyboardurile, longboardurile sau skateboardurile.

PEGAS, prin magazinele sale, oferă partenerilor un echilibru bun între investiție și beneficii oferind:

•          credibilitate și o formulă de afacere testată

•          rată bună de recuperare a investiției

•      pachet generos de start sau continuare afacere bazat pe modele, sisteme, proceduri, toate în scopul dezvoltării unui business cu accent pe satisfacția clienților

•          un sistem de module integrat în pachetul de franciză, cu scopul de a diversifica sursa veniturilor pentru francizat și de a da valoare adăugată brand-ului PEGAS. Aceste module includ:

 1. vânzarea propriu-zisă de biciclete și accesorii

 2. platformă pentru comenzi online

 3. servicii de service și garanție

 4. servicii de închiriere biciclete

 5. modul de cafenea

 6. servicii de gaming

 7. posibilitatea clienților de a comanda in magazin, pe un touchscreen dedicat, produse care nu sunt disponibile în stoc, sub directa îndrumare sau consiliere a francizatului

•          exclusivitate teritorială

•          suport în găsirea celor mai bune premize de business

•          suport constant în derularea afacerii

•          manuale operaționale

•          acces la stocul de marfă, în funcție de cererea pieței

•          promovare brand la nivel local și național

Propriile puncte de vânzări

5

Fotografie punct de vânzare
PEGAS
Informaţii pentru francizat
Asistenţă pentru francizat

Odată cu creșterea numărului de bicicliști pe fondul dorinței de a duce o viață sănătoasă, în paralel cu faptul că oamenii au din ce în ce mai puțin timp liber și caută mobilitatea în deplasare, constatăm că oportunitatea deschiderii unui magazin de biciclete este evidentă. La PEGAS, încercăm să colaborăm cu oamenii care au o dorință puternică de a aduce schimbări în industria ciclismului, combinând pasiunea pentru ciclism cu dezvoltarea unei afaceri.

Reţeaua

Partenerii noștri de franciză au la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a-i ajuta pe francizați să își desfășoare afacerea. Rețeaua de suport de la sediul central și integrarea în echipa de francizați vă vor oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a crește succesul afacerii dumneavoastră și vă vor asigura sinergia necesară unor achiziții profitabile.

Surse multiple de venituri

Există mai multe moduri de a câștiga venituri dincolo de vânzări și service de biciclete. Serviciile în magazin, experiențele gamingului, evenimentele PEGAS, flote închiriere biciclete, comerț online sunt câteva alte domenii care pot oferi venituri lunare suplimentare.

Suport

Echipa de suport PEGAS vă ajută cu gestionarea comenzilor, inventariere, achiziții, vânzări, marketing, apeluri de suport  la call center, instruire și asistență pe teren. Când aveți nevoie de ajutor, vă suntem alături!

Avantajele francizei PEGAS

 • Sortiment variat

 • Sprijin în găsirea locațiilor adecvate

 • Know-how service și mentenanță

 • Training francizați privind serviciile de retail și service biciclete

 • Concept de magazin modern, echipamente eficiente, servicii diversificate care aduc valoare adăugată brand-ului și profituri suplimentare francizatului.

 • Posibilitatea de a presta servicii de închiriere biciclete.

 • Servicii dedicate de cafenea. Există practic un colț în magazin, unde va fi amplasată o bicicletă adaptată servirii clienților cu produse pe bază de cafea. Bicicleta “Cafenea” este mobilă, francizatul având posibilitatea de a o folosi și pentru participarea la diverse evenimente sportive, unde, alături de servire, poate face și promovarea sortimentului PEGAS, pentru a obține venituri suplimentare.

 • Servicii de gaming, având la bază o bicicletă mobilă, instalată pe un suport denumit “Home Trainer”, care permite mersul pe bicicletă în interiorul magazinului și care este conectată la o aplicație online ce măsoară performanțelor ciclistului. Varianta de bicicletă pentru gaming este o alternativă la mersul pe bicicletă pe stradă, oferind, pe de o parte, clienților PEGAS posibilitatea de a practica acest sport in-house, pe vreme mai puțin favorabilă practicării sporturilor, iar, pe de altă parte, oferind francizatului o altă sursă de venituri.

 • Platformă de e-commerce, care oferă francizatului oportunitatea de a prelua comenzi online, în anumite condiții.

 • Platformă tehnologică de înalt nivel

 • Promovare și susținere brand PEGAS, prin acțiuni de marketing & trade marketing

 • Pregătirea francizatului și a personalului acestuia

 • Aderare la comunitatea PEGAS

 • Produse și servicii inovative

 • Garanție produse

Totalul prevăzut al investiţiei

Taxa pentru franciza PEGAS este 5000 de Euro, iar investiția totală poate fi între 5.000 si 25.000 de Euro, în funcție de amploarea dotărilor pe care francizatul le va face în magazin (mobilier standard, module de cafea, tehnologie si entertainment). Nivelul investiției variază în funcție de tipul de locație și de suprafața acesteia.

Aşteptările de bază de la francizat

Ne adresăm:

 • acelora care dețin și operează deja un magazin de desfacere biciclete sau produse nealimentare, prin transfomarea acestuia în magazin PEGAS sau integrarea unui colț PEGAS în magazin.

 • acelora care doresc o afacere nouă, de la zero, cu sau fără experiență asemănătoare, beneficiind astfel de experiența PEGAS privind deschiderea unor formate de magazin adaptate cerințelor pieței locale.

Magazinul PEGAS este destinat zonelor urbane. Suprafața optimă este de peste 100 mp. Se vor putea deschide magazine și în alte formate, dar după o analiză specifică a cererii primite din partea candidaților. Formatul tip container este, de asemenea, una dintre opțiuni.

Informaţii despre francizor
SC Atelierele PEGAS SRL
Str Telega nr 6, Bucuresti
franciza@bicicletapegas.ro
https://bicicletapegas.ro/
Persoana de contact pentru candidaţi

Mircea Coman

Mobil: 0724.680.677

Află mai multe
Completează formularul de mai jos dacă vrei să afli mai multe informații. Datele tale vor fi transmise direct către francizor.
Nume și prenume *
Oraș *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank