Forum Despre articol: Băcăniile în franciză – un succes pentru Agroland 193

Mariana 06.11.2012 *.193.230.193.34

Micii fermieri se vor transforma in mari si poate o sa mearga ceva n tarisoara asta.Le dorim succes pe toata linia si sa-i ajute si Bunul Dumnezeu ca fara un pic de credinta nu merge nimic.

GABRIEL 06.11.2012 *.5-13-85-54.residential.rdsnet.ro

Sa inteleg ca daca sunt din Maramures cu tot cu euroi nu as avea nici o  sansa.Oare sunteti atat de categorici cu Maramures plai cu flori...nu -i nimic vindem si ne mutam in Moldova sau mai bine in Timisoara,succes oriunde ne-am afla

Login 04.03.2013 *.89.122.235.112

Bailesti, judetul Dolj !!!

Orasul lui Amza Pelea este renumit si prin zaibar, dar dupa ce te trezesti tot nu poti trece in Olt!

MARA 05.03.2013 *.193.230.193.34

Il treci innot cu a ta, cu a ta mandra cu tot...iar Amza  ce actor ...un gigant al cinematografiei romanesti...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.