internaționale

internaționale | 15.08.2019

Programat pentru profit

Francizorul Coding Giants planifică extinderea în străinătate. Credeți că există potențial pentru dezvoltarea rețelei și în România?

Francizorul Coding Giants planifică extinderea în străinătate. Credeți că există potențial pentru dezvoltarea rețelei și în România?

internaționale | 02.08.2019

Spălătorie cu autoservire – un serviciu la îndemână

Ce presupune lansarea unei afaceri în domeniul spălătoriilor–curățătoriilor? Există potențial și în România? Care este investiția necesară?

internaționale | 26.07.2019

ICY BOBO este acum YORTIE

Sistemul de franciză ICY BOBO, care promovează un concept de vânzare a înghețatei pregătite în stil thailandez, a fost complet rebranduit și funcționează acum sub marca YORTIE.

internaționale | 25.07.2019

Serviciile de transport urgent sunt la mare căutare

Flash Europe, lider european în domeniul serviciilor profesionale de transport urgent lansează un program de franciză în această regiune. Cine poate deveni francizat și ce se așteaptă de la parteneri, ne spune managerul de franciză Frank van Doorn.

internaționale | 22.07.2019

DepilConcept poate fi afacerea ta

Din aprilie 2019, DepilConcept funcționează în Serbia conform sistemului portughez de franciză. Iată un model de business de succes, care te poate inspira să dezvolți o afacere în franciză și să creezi noi oportunități și în România.

internaționale | 19.07.2019

Ucraina deschide ușa francizei spre Europa

Cea mai mare companie de consultanță pe segmentul francizelor din Europa, PROFIT system, a început cooperarea cu Grupul de Franciză lider din Ucraina.

internaționale | 01.07.2019

Afaceri cu abilități digitale

Merită să faci investiții în educație - spun fondatorii școlii poloneze Coding Giants Programming. Șansa este, de asemenea, oferită viitorilor francizați din această regiune.

internaționale | 10.06.2019

Domino's deschide un drum nou

Ce conține și cum arată pizza perfectă Domino’s? “Inteligența artificială” dă verdictul.

internaționale | 05.06.2019

Expansiune internațională? Expo Varșovia poate fi soluția.

Expoziția de francize din Varșovia găzduiește anual peste 100 de francizori care doresc să-și extindă afacerea în Europa Centrală și de Est și peste 7.000 de vizitatori care vin să se informeze și să descopere idei pentru a-și începe propria afacere.

internaționale | 27.05.2019

Profilul francizatului Mapple Bear

Maple Bear - din Canada în Europa Centrală și de Est. Cine poate deveni beneficiar al acestei francize și în ce constă spriijinul acordat de francizor?

internaționale | 23.05.2019

Franciza educațională a secolului XXI

Sistemul educațional canadian Maple Bear lansează rețeaua de franciză în Europa Centrală și de Est. La ce se pot aștepta beneficiarii acestei francize?

internaționale | 17.05.2019

Franciza nr. 1 în imobiliare

În acest an, se împlinesc cinci ani de când subsidiara românească a master francizei RE/MAX a fost preluată de actualul management.

internaționale | 14.05.2019

Noutăți TOP100 Global Franchises 2019

Portalul FranchiseDirect clasifică și în 2019 cele mai mari 100 de francize din lume. În ultimii 11 ani, doar două mărci au schimbat locurile reciproc, pe “podium”. Care sunt acestea?

internaționale | 10.05.2019

Franciza socială - un nou mod de a rezolva problemele sociale?

Francizele sociale s-au născut din nevoia de a rezolva problemele sociale care sunt tratate ineficient în prezent. Ele nu aduc beneficiile unei afaceri tradiționale, însă contribuie la umanizarea societății.

internaționale | 08.05.2019

Mapic Italy tocmai a început

Următoarele două zile sunt dedicate afacerilor și networking-ului care au loc la Mapic Italy & Mapic Food, în Milano.

internaționale | 06.05.2019

Învață, construiesc, câștigă cu Edukido

Dacă afacerea în franciză generează profit rapid, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Robert Stopa, achiziționarea unei licențe pentru a organiza cursuri și în alte regiuni este o etapă logică și necesară pentru o dezvoltare consolidată.

internaționale | 03.05.2019

Oportunitate de afaceri pe piața transporturilor rapide

Flash, lider european în furnizarea de servicii de transport profesionale rapide, lansează un nou program de franciză pentru a extinde rețeaua de transportatori și parteneri în Europa.

internaționale | 30.04.2019

DepilConcept se extinde în sud-estul Europei

DepilConcept a deschis prima clinică în Serbia în luna martie … Oare când vine rândul României?

internaționale | 24.04.2019

10 motive pentru a deveni Master francizat PRESSTO

Formula aleasă pentru expansiunea externă a fost cea de Master Franciză deoarece este cea care permite cel mai bine transmiterea conceptului și a inovațiilor implementate.

2
3
4
5
Urmator  
Final