DepilConcept

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

DepilConcept este o rețea de clinici inovatoare, specializate pe servicii de înfrumusețare care oferă cele mai moderne tratamente pentru îndepărtarea permanentă a părului și fototerapie, la prețuri accesibile.

DepilConcept este lider de piață în Portugalia și Polonia, datorită modelului modern de afaceri bazat pe trei principii:

Precizie și viteză

DepilConcept oferă numai tratamente de epilare și tratamente fototerapeutice. Această expertiză și serviciile profesionale asigură precizie și viteză în realizarea tratamentelor.

Calitate și preț accesibil

Calitatea înaltă a serviciilor este asigurată de dispozitivele moderne, produsele cosmetice de top și profesionalismul angajaților, datorită cărora DepilConcept oferă cel mai atractiv raport preț - calitate - gamă de servicii.

Rentabilitate

Afacerea trebuie să aducă profituri, motiv pentru care conceptul de afaceri DepilConcept a fost conceput pentru a permite realizarea profitabilității din prima lună de funcționare.

DepilConcept respinge mitul îndepărtării efective și permanente a părului ca produs de lux disponibil numai clienților cu venituri mari.

La nivel internațional, lucrăm în sistem de Master Franciză, oferind exclusivitate pentru dezvoltarea lanțului de franciză în țara dumneavoastră, cu suportul nostru continuu. Asigurăm monitorizarea operațională constantă, program de formare continuu și organizarea centralizată a activităților cheie privind expansiunea (marketing, vânzări, HR și finanțe) și sprijin pentru clinicile dumneavoastră.

Unitati personalizate

4 centre proprii în Portugalia

Unitati in sistem de franciza

Peste 110 de centre în franciză în Portugalia, Brazilia, Polonia și Serbia 

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Înainte de deschidere, DepilConcept oferă o perioadă de pregătire de excelență, de 3 săptămâni, cu privire la toate abilitățile necesare din punct de vedere tehnic, vânzări, marketing, operațional, financiar, pentru a deveni master francizat. După deschidere, acordăm sprijin în continuare francizatului și transferăm periodic toate cunoștințele și experiența noastră, realizăm cursuri de marketing și asigurăm toate materialele de marketing.

Sprijinul pentru Master francizat constă în:

 • ajutor în alegerea locației;
 • recrutarea de angajați;
 • sesiune de instruire pentru francizat și pentru angajații săi;
 • proceduri de achiziție activă a clienților pentru clinică;
 • strategie de marketing;
 • sprijin continuu în domeniul serviciilor și vânzărilor pentru clienți;
 • sprijin din partea specialiștilor în cosmetologie, vânzări și finanțe;
 • formare periodică;
 • serviciu de mentenanță.

Beneficiile master francizatului:

 • garantarea profitabilității;
 • randamentul rapid al investiției;
 • potențial mare de piață;
 • concept de afaceri dovedit a fi de succes;
 • lipsa experienței de afaceri și cunoașterea industriei cosmetice nu reprezintă un obstacol;
 • asocierea cu unul dintre cele mai inovatoare lanțuri de clinici din Europa;
 • consultanță privind dezvoltarea unui showroom și a strategiei locale de marketing;
 • posibilitatea îmbunătățirii continue a calificărilor și a educației; 
 • exclusivitate pentru o zonă selectată.

Investitie totala, asteptari

Dimensiunile salonului: 40 m2 - 70 m2

Investiția totală: 26.000 € - 34.000 € pentru deschiderea clinicii

La aceasta se adaugă minimum 50.000 € pentru taxa de Master franciză, în funcție de teritoriu (sub rezerva unei evaluări ulterioare) + redevențele lunare (250 € pentru prima clinică și 50 € pentru orice altă clinică începând cu a doua).
 


Cerinte de baza

DepilConcept caută un Master Francizat care să fie ambițios și dinamic și să aibă, preferabil, experiență în franciză, managementul companiei sau în domenii legate de estetică și frumusețe.


Informatii despre francizor

DepilConcept Lda

R. Tomás Ribeiro, 71, piso 4, 1050-227, Lisboa, Portugal

+351 93 77 44 630

international@grupoconcept.com

depilconcept.com

Persoana de contact pentru candidati

Anna Ermakova

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre DepilConcept.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.