Noul Franchising.info.ro
Noul Franchising.info.ro / Începând din 2018, portalul care prezintă idei variate de afaceri de succes are un aspect mai atractiv și funcționalități noi .
Luni
02.07.2018
Utilizatorii portalului Franchising.info.ro pot folosi instrumentele care îi ajută să fie la curent cu ce se întâmplă pe piața francizelor.
 

Înregistrare candidați francize

Dacă nu ai găsit încă o franciză care să se potrivească criteriilor tale, ia în considerație înscrierea la rubrica "candidați la franciză". După înregistrarea solicitării, vei primi informații actualizate despre francizele care ar putea prezenta interes pentru tine, în funcțiile de domeniile menționate.

Înregistrează-te pentru profilul de francizat

 

Newsletter

Înregistrează-te ca destinatar al newsletter-ului și vei primi de la noi un buletin informativ la fiecare două săptămâni, conținând o selecție a celor mai interesante articole și informații despre francize.

Înscriere la newsletter

 

Calendarul evenimentelor

În calendar, puteți găsi informații despre evenimentele de pe piața francizei din Polonia și din lume. Cel mai important dintre acestea este Târgul de francize care se organizează anual la Palatul Culturii și Științei din Varșovia, în luna octombrie a fiecărui an. Alte evenimente importante sunt Târgul "Idei pentru afaceri", care se organizează în fiecare primăvară la Centrul de Congrese din Katowice și evenimentele de formare pentru francizați și francizori.

Accesează calendarul evenimentelor

 

Forum

Pe forum, utilizatorii înregistrați pot comenta articolele sau pot discuta despre diverse subiecte legate de afacerile în franciză.

Du-te la forum