Forum Despre articol: Mini-amandinele şi cozonacii zburători la mare căutare 193

Login 21.08.2012 *.193.230.193.34

Numai în capitala aveti parte de cozonaci zburatori faceti-le vant si în alte colturi ale tarii, de ce nu in Moldova lui Stefan ...

Login 21.08.2012 *.193.230.193.34

Astept si o poza cu cozonacii in stare de repaus...

Iulia 23.08.2012 *.5-13-97-113.residential.rdsnet.ro

Produsele de cofetarie,de patiserie si de panificatie sunt preferate si poftite de majoritatea oamenilor.Cu cat mai multe locatii si\"creatii\" de cofetarie...cu atat mai bine!!;)

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.