Forum Despre articol: Un nou concept marca Rompetrol 125

MARIA 30.09.2013 *.193.230.193.34

Numarul de masini a crescut,implicit si consumul de carburanti.Daca am avea si autostrazile care parca sunt blestemate sa nu treaca prin Romania,am avea numai de castigat.

IOANA 30.09.2013 *.193.230.193.34

Consumul de carburanti creste direct proportional cu numarul gropilor si bordurilor .Nu sunt trasi la raspundere cei care le-au facut....

Login 30.09.2013 *.5-13-95-242.residential.rdsnet.ro

daca compania opereaza cu peste 753 de puncte in tara si le merge bine inseamna ca romanii au talent....pardon bani...e plin de masini pe strazile din Romania:P

RARES 01.10.2013 *.193.230.193.34

Nu m-am documentat in acest sens dar cred ca la numarul de masini pe cap de locuitor ne numaram printre fruntasi sau poate unde ne lipsesc autostrazile,parcarile de la subsoluri pe mai multe nivele...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.