Forum Despre articol: Husse, o alternativă pentru criză 125

MIA 29.10.2013 *.5-13-86-136.residential.rdsnet.ro

Credeam ca s-au descoperit bobite si pentru cai...Oare care este cel mai bun prieten al omului cainele sau calul?Cred ca multi iubesc caii dar nu-si permit luxul sa-l. creasca

MARA 29.10.2013 *.5-13-86-136.residential.rdsnet.ro

Nu-si mai permit sa creasca nici caini ,de asta iubim si\" cainii vagabonzi\"...Raman pisicile...Am avut si eu multe dar cel mai drag a fost Tom,un motan negru cu o pata alba sub barbie...

DIANA 30.10.2013 *.5-13-84-5.residential.rdsnet.ro

Nu sunt o mare iubitoare de animale asa ca..alternativa Hussse nu e pt mine..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.