Forum Despre articol: Îți ursesc să ai afacere 119

MIA 04.01.2014 *.193.230.193.34

Nu te poti plange de monotonie la un botez sau aniversare,acum totul este spectacol alaturi de muzica si meniu diversificat si plateste ...nasul

CATALIN 04.01.2014 *.5-13-85-140.residential.rdsnet.ro

Ne lipseste curajul,idei de afaceri avem,la inceput ursitoarele pot fi mai sumar imbracate si succesul ar fi garantat

VICTOR 07.01.2014 *.5-13-85-140.residential.rdsnet.ro

Un articol frumos ca si autoarea articolului pe care am fericirea sa o cunosc cand lucram acolo,intr-un minister...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.