Forum Despre articol: Frumusețe și ciocolată pentru o primăvară minunată 91

Mia 03.03.2014 *.193.230.193.34

233
Sa le faceti bucurii mamelor cat timp le aveti printre voi.Nu cred ca o mama nu-si iubeste copilul ( doar daca sufera de o afectiune psihica)Niciodata nu poti masura sacrificiul unei mame pentru copiii ei.Acum cand mama nu mai este imi reprosez ca nu am stat mai mult cu ea si nu i-am spus mai des cat de mult o iubesc

Iulian 03.03.2014 *.5-13-85-78.residential.rdsnet.ro

192

Un martisor deosebit   de placut este un copil mai ales acei copiii care se lasa asteptati....din motive nejustificate amanam mereu momentul si din pacate cateodata este prea tarziu dar cand va hotarati se merita

DIANA 10.03.2014 *.82-137-12-101.rdsnet.ro

225

Eu incerc sa petrec cat mai mult timp cu parintii mei.Ma rog in fiecare zi sa fie sanatosi si sa ii ajute Dumnezeu in toate!!!!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.