Forum Despre articol: ”Să nu uităm ce sărbătorim de fapt pe 8 Martie” 24

Mia 07.03.2014 *.193.230.193.34

233
Adevarata,reala ...asa o simt pe Monika iar ideea cu cartea de gatit intr-adevar o returnezi intr-un loc bine tintit

DIANA 10.03.2014 *.82-137-12-101.rdsnet.ro

225

Pana  la urma tot la comercial se rezuma!!Are dreptate Monica dar cati mai stiu asemenea lucruri?

Iulian 10.03.2014 *.5-13-103-54.residential.rdsnet.ro

192

De ce cartea de bucate nu este nimerita?Cartea de crosetat,croitorie,gradinarit mi se par la fel de interesante

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.