Forum Despre articol: O nouă franciză Carrefour la Braşov 91

Rares 14.05.2014 *.5-13-99-197.residential.rdsnet.ro

89
Tot in capitala si in centrul tarii,la Brasov, unde se pare ca se mai misca ceva in rest liniste si saracie lucie

Mia 15.05.2014 *.193.230.193.34

233

Sa mai schimbe si ei directia,mai spre est si chiar spre nord; 'E LUNG PAMANTUL,BA E LAT...

DIANA 27.05.2014 *.5-13-87-121.residential.rdsnet.ro

225

Orasele din provincie sunt din ce in ce mai sarace...oare ce vor face copiii nostri?

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.