Forum Despre articol: Vodafone îşi extinde operaţiunile în România 125

Iulian 02.07.2014 *.5-13-92-92.residential.rdsnet.ro

192
Noi locuri de munca ,2ooo, fara sa reduca numarul angajatilor din alte centre...ASA DA

Mia 03.07.2014 *.193.230.193.34

233

Vodafone este reteaua mea preferata.Cel putin in zona unde locuiesc au reprezentanti adevarati profesionisti oricat de carcotas ai fi nu ai ce sa le reprosezi si nu sunt abonatul lor ca sa pot fi invinuita de lipsa de loialitate

DIANA 22.07.2014 *.5-13-83-125.residential.rdsnet.ro

225

Daca se tin de cuvant e foarte bine dar sunt prea putine ...la cati someri sunt...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.