Forum Despre articol: Nord-vestul ţării, cucerit de un brand maghiar 91

Mia 14.01.2015 *.193.230.193.34

233
Fiind vorba de un brand maghiar ar trebui s-o lase mai moale cu extinderea prin Transilvania...maine,poimane spun ca Suceava este a lor si vin cu steagul lor.

Iulian 14.01.2015 *.5-13-96-116.residential.rdsnet.ro

192

Au mai venit pe pamantul nostru ba chiar nu s-au sfiit sa ne aplice corectii dure daca le-am amintit de tricolor si nu le-am invatat graiul

DIANA 25.01.2015 *.5-13-102-222.residential.rdsnet.ro

225

Bine ca tot maghiarii...fac ...Romanii stau si asteapta...pacat...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.