Forum Despre articol: Babo, o afacere cu suflet 125

Iulian 03.02.2015 *.79-115-17-67.rdsnet.ro

192
Sunt tineri plini de enrgie si gandire pozitiva .Foarte trainica legatura bunici nepoti.Nimeni nu-si doreste sa ajunga la varsta respectabila si sa fie nevoit sa foloseasca astfel de produse dar fie voia Domnului

Mia 09.02.2015 *.193.230.193.34

233

Foarte putini opameni se pot lauda ca au realizat tot ce au visat in copilarie ,perseverenta ar fi unul din secrete dar sustinerea vine de pe aceleasi meleaguri ?

DIANA 20.02.2015 *.5-13-97-232.residential.rdsnet.ro

225

Ce frumoase sunt magazinele pt bebelusi..de produse nu mai zic...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.