Ciorbe și Plăcinte

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Rețeaua de restaurante “Ciorbe și Plăcinte”, o combinație aproape perfectă între restaurant de tip Fast-food și servirea clasică la masă, oferă oportunitatea de dezvoltare a unei afaceri în franciză, punând la dispoziție toate informațiile și procedurile necesare pentru a deschide propriul tău restaurant.

Suntem deschişi și prețuim colaborarea amiabilă în care ambele părți vor contribui la creșterea brandului Ciorbe și Plăcinte.

 

Unitati personalizate

La momentul actual suntem prezenți în 6 locații din București și una în Târgoviște, dar avem intenția să ne dezvoltăm la nivel național și să cuprindem o arie cât mai mare

Unitati in sistem de franciza

București, 11 francizați

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Gestionarea afacerii și suportul nostru

Este o afacere la cheie în care primești toate secretele de succes pentru a avea un management eficient și profitabil, furnizori de echipamente și soft de gestiune astfel încât să ai acces cu un simplu click la eficacitatea afacerii.

Instruirea și pregătirea

Vei beneficia de o pregătire în cadrul locațiilor noastre pentru a înțelege modul de lucru de cel puțin 2 luni, după care vei beneficia de suport în selectarea și amenajarea propriului local, cât și în gestionarea afacerii în sine.

Site-ul ciorbesiplacinte.ro

Site-ul nostru va lucra și pentru tine pe tot parcursul colaborării noastre. Pe lângă faptul că avem o platformă dezvoltată după toate standardele actuale, vei putea sa îl folosești ca pe un instrument de prezentare a business-ului tău. Noi îți oferim posibilitatea integrării locației tale pe platforma site-ului, astfel vei putea primi comenzi online ale clienților la o rază de câțiva km. Și toate acestea fără costuri suplimentare.


Investitie totala, asteptari

de la 5.000 euro


Cerinte de baza

Ce așteptări avem de la viitorul francizant:

  • Experiență în Industria de Retail sau HoReCa
  • Abilități de Management și Leadership
  • Inovativ și Orientat către Rezultate
  • Angajament față de Experiența Clientului
  • Focus spre Dezvoltarea Personală și Profesională
  • Etica în Afaceri și Responsabilitate Socială

Dacă cele enumerate mai sus te caracterizează, putem trece la următorii pași.

Pasul 1: Intrarea în lumea noastră

Exprimarea interesului prin trimiterea unei cereri de franciză prin e-mail sau completarea formularului nostru online.

Stabilirea unei întâlniri personalizate cu echipa noastră dedicată de la Ciorbe și Plăcinte.

Analizarea cu atenție a costurilor și condițiilor de implementare pentru a înțelege pe deplin potențialul colaborării.

Pasul 2: Transformarea Visului în Realitate

Crearea fundației: Pregătirea documentației juridice esențiale pentru societatea dvs. nou formată, care va deveni gazda francizei noastre.

Încheierea unei alianțe valoroase: Semnarea contractului de francizare, marcând începutul unei colaborări fructuoase.

Pregătirea pentru succes: Asigurarea pregătirii adecvate și instruirii eficiente a managerului sau administratorului dvs.

Pasul 3: Transformarea Spațiului într-un Loc de Întâlnire Memorabil

Alegerea perfectă a locației: Împreună cu experții noștri, veți evalua și selecta locația optimă, luând în considerare fluxul de clienți și potențialul de creștere. Crearea unui spațiu cu personalitate: Fie că închiriați sau achiziționați spațiul comercial, veți colabora cu echipa noastră pentru a putea transforma visul în realitate. Deschiderea ușilor spre succes: Împreună, vom inaugura locația și vom marca începutul unei călătorii palpitante către succesul în domeniul francizelor.

Acești pași nu sunt doar etape, ci sunt părți dintr-o poveste fascinantă a colaborării noastre, în care fiecare detaliu este meticulos planificat pentru a vă asigura că fiecare pas este unul către succesul dvs.

 

 


Informatii despre francizor

Ciorbe și Placinte SRL

Bulevardul Ferdinand I, 75-77, sector 2, București

+ 40 745 200 006

contact@ciorbesiplacinte.ro

ciorbesiplacinte.ro

Persoana de contact pentru candidati

Zolotco Oleg

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Ciorbe și Plăcinte.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.