Hopp

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Hopp este soluția de transport durabil pentru orașele modern ale lumii, care vă permite să folosiți flota sa de scutere electrice fără să lăsați o amprentă de carbon asupra mediului. Hopp asigură până la 80% finanțare cu StartHoppTM.

Profil:

Oportunități de franciză disponibile antreprenorilor.

Principalele motive pentru a deveni francizat Hopp:

1. Soluție la cheie cu asistență de specialitate continuă

2. Investiție redusă cu finanțarea Start-HoppTM disponibilă

3. Aplicație premiată pentru consumatori și servicii

4. Operațiunea dvs. poate fi lansată în câteva săptămâni

Alăturați-vă echipei Hopp de antreprenori și deveniți parte a rețelei noastre globale de franciză. Aflați despre beneficiile deținerii unei francize de scutere electrice Hopp.

Unitati in sistem de franciza

peste 50

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Expertiză într-o piață în creștere uriașă. Participați la succesul nostru, deoarece facem tot ce putem pentru a vă ajuta afacerea să crească. Modelul nostru unic de afaceri vă permite să vă individualizați pe o piață care se preconizează că va ajunge la 500 de miliarde de dolari până în 2031.

Istoricul succesului

Modelul nostru de afaceri și-a dovedit eficiența. Născută în Islanda și care operează acum la nivel global, tehnologia noastră a fost construită la standardele de calitate islandeze. De la iernile nordice înghețate până la verile mediteraneene arzătoare, flotele noastre robuste de scutere electrice au parcurs peste 10.000.000 de kilometri în fiecare climat, alimentate de aplicația noastră premiată.

Calea către independență financiară

 Oferim finanțare completă pentru a începe operațiunea. Modelul nostru de recompensă ridicată și investiții reduse permite antreprenorilor care își pot folosi priceperea mai degrabă într-o franciză decât într-o operațiune în care riscă să își piardă capitalul investit.

Viața cu Hopp

Luați o franciză Hopp și recâștigați libertatea și flexibilitatea în viața profesională. Mulți proprietari de franciză deleagă întreținerea și operațiunile zilnice angajaților juniori, fapt ce le permite o interacțiune minimă cu o sursă de venit continuu.

Acreditările la fel de ecologice ca Scooters

Hopp sunt 100% zero carbon net, de la fabricație până la operare și, deoarece fiecare călătorie produce 0 grame de CO2 pe pasager/kilometru, cu fiecare călătorie lăsăm în urmă o planetă mai curată. Astfel, puteți lupta împotriva schimbărilor climatice în timp ce conduceți o afacere profitabilă și satisfăcătoare, iar utilizatorii francizei se vor deplasa în orașul dvs. fără a lăsa o amprentă de carbon.

Susțineți schimbarea în orașul dvs. Faptul că mai mult de jumătate din călătoriile cu mașina sunt mai scurte de opt kilometri, sună ca o oportunitate?

Alăturați punctele de transport din orașul dvs. prin introducerea unui serviciu care facilitează mobilitatea, acolo unde serviciile tradiționale de tranzit au eșuat. Rezolvați problemele de transport din zona dvs., îmbunătățind viața de zi cu zi pentru prieteni, familie și vecini.

Tehnologie care funcționează, scutere care se mișcă și încasează în bancă din prima zi. Modelul nostru de franciză la cheie oferă finanțare de până la 80% candidaților calificați, asistență de reglementare, asistență operațională și acces la aplicația noastră de servicii premiată.


Investitie totala, asteptari

Financiar:

Taxa de începere a francizei - $ 5000

Investiție minimă - $ 25,000

Taxă lunară - 18% din venitul net

Costurile de expediere și TVA nu sunt incluse


Cerinte de baza

Concept:

Nu este necesară experiență. Oferim expert, îndrumare și asistență de la început până la sfârșit, ajutându-vă să depășiți orice obstacole logistice sau de reglementare pentru a vă pune afacerea în funcțiune în doar 2 săptămâni.

Lansați o afacere de la început

Tu te ocupi de operațiunile locale, iar noi ne ocupăm de restul. Modelul nostru de afaceri global/local vă permite să profitați de îndrumarea experților și de accesul la resurse comune; de la branding și marketing, la suport IT, instrucțiuni mecanice, îndrumări și multe altele.


Informatii despre francizor

HOPP MOBILITY

Nóatún 17, 105 Reykjavík, Iceland

+354 792 5959

paula@hopp.bike

Hopp.bike

Persoana de contact pentru candidati

Paula Sagan

tel. +354 792 5959

e-mail: paula@hopp.bike 

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Hopp.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.