2017-09-11

Educația este o necesitate, nu un lux

Școala de aritmetică mentală "Malček Genius" deschide centre educaționale și în afara Serbiei. Rețeaua de franciză se extinde rapid pe piața internă sârbă.

Școala de aritmetică mentală "Malček Genius" accelerează extinderea rețelei de franciză, deși a început operațiunile cu puțin peste un an în urmă. Până anul trecut, în Serbia, funcționau 13 școli, iar începând din decembrie 2017, încă zece școli au început să funcționeze în întreaga țară. În plus, primele centre din Bosnia și Herțegovina au fost deschise la începutul anului 2017 în Banja Luka și Bijeljina. Pentru piața din Bosnia și Herțegovina, a fost semnat un contract de franciză cu compania din Bijeljina.

MC Fot. franchising.cz

În urma succesului elevilor școlii la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală din Lituania, unde copiii din Serbia au câștigat medaliile de argint și bronz, cererea de franciză a început să vină și din zonele învecinate.

"Ca o consecință logică și ca rezultat al dezvoltării dinamice a rețelei de franciză din Serbia, noi piețe sunt deschise în țările învecinate. După o analiză detaliată a afacerii și selectarea unui partener de calitate, am decis să extindem oferta noastră în Bosnia și Herțegovina, unde aritmetica este mai populară și accesibilă cât mai multor utilizatori potențiali. O privire optimistă asupra noilor oportunități de afaceri ne determină să ne gândim și la crearea unei familii regionale de centre educaționale pentru copii" - spune Vladimir Novicki, proprietar al conceptului.

Aceasta nu este tot. În urma succesului recent al elevilor școlii de la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală, care a avut loc în Lituania, unde copiii din Serbia au câștigat medaliile de argint și bronz, interesul pentru această franciză a crescut și în țările învecinate.

"În prezent, negociem cu parteneri din Ungaria și Grecia și dorim să înființăm o asociație împreună cu acești parteneri care vor fi practic destinatarii francizei master și care ulterior vor dezvolta rețeaua de franciză" - explică Vladimir Novicki.

Pregătirile pentru piața maghiară au început de asemenea - au fost formate două grupuri mici de elevi în școlile "Malček genius" din Subotica și Zrenjanin.

"Acestea sunt proiecte pilot pentru care am tradus materialele în limba maghiară, pregătindu-ne astfel și pentru piața din Ungaria", spune Novicki.

În școli, "Malček genius" lucrează în conformitate cu renumitul program internațional Aritmetica mentală a lui Menar, care este prezent în 50 de țări. Conceptul este oferit acum și partenerilor interesați din Slovenia.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

MC

Franchise Consultant
Trimite pe autor

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank