2012-08-01

Fashion în zona veche a Bucureștiului

BSB Fashion România deschide un nou magazin în țara noastră.

Filiala locală a retailerului grec de îmbrăcăminte BSB va deschide la începutul lunii septembrie al 14-lea magazin din țara noastră. Unitatea va fi amplasată pe bulevardul Magheru din București, într-o clădire de aproximativ 1.400 de metri pătrați, pe care compania o deține vis-a-vis de restaurantul McDonald's. Magazinul va avea o suprafață de 600 de metri pătrați și va fi dispus pe 3 nivele, potrivit declarațiilor lui George Carabas, directorul financiar al BSB Fashion.

H&M

Retailerul de fashion BSB va avea din septembrie 14 magazine în România.

Clădirea în care va fi deschisă noua unitate a fost achiziționată în anul 2006. Investiția pentru renovarea clădirii este estimată la 1,4 milioane de euro, urmând ca pentru amenajarea magazinului să fie alocați aproximativ 200.000 de euro, potrivit Wall-Street.

Retailerul de fashion BSB a intrat pe piața românească în anul 2004, când a deschis o unitate în centrul comercial București Mall. Până în prezent, retailerul a inaugurat 14 magazine în 10 orașe: București, Cluj, Iași, Galați, Timișoara, Constanța, Ploiești, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și Pitești.

BSB SA a fost înființată în anul 1980, în Grecia, de Vassilios și Sophia Bitharas, ca societate producătoare de îmbrăcăminte pentru femei. La nivel internațional retailerul oferă haine, accesorii și produse complementare prin intermediul unei rețele de peste 80 de magazine.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank