Grupul Fornetti, premiat la Bruxelles
Grupul Fornetti, premiat la Bruxelles / Grupul Fornetti a obținut, din partea Asociației Europene de Francize, premiul “Cea mai bună rețea de franciză a anului”, fapt care îi confirmă poziția de lider continental
Duminică
22.10.2023
Grupul Fornetti a fost desemnat drept cea mai bună rețea europeană de franciză a anului, într-un domeniu unde a concurat cu companii de notorietate.
 

Potrivit unui comunicat al Fornetti Group, desemnarea a fost făcută decătre un juriu profesionist al Asociației Europene de Francize și a fost înmânat reprezentanților companiei în cadrul unei ceremonii impresionante care a avut loc la Bruxelles.

Produsele Fornetti sunt disponibile în prezent în 17 țări europene, iar un milion de oameni cumpără produse din gamă în fiecare zi. CEO-ul companiei consideră recunoașterea o realizare semnificativă, ceea ce demonstrează că brandul din Kecskemét, care, de câțiva ani, este liderul pieței de panificație din regiune, conduce în top în ciuda tuturor dificultăților econoomice și se dezvoltă  constant datorită inovațiilor sale.

Grupul Fornetti, care și-a sărbătorit anul trecut cea de-a 25-a aniversare, a obținut un succes unic: compania cu rădăcini maghiare și deținută în prezent de Aryzta AG a fost aleasă drept cea mai bună rețea de franciză din Europa de către Asociația Europeană a Francizelor.

Compania, cu rădăcini maghiare și deținută în prezent de Aryzta AG, care a sărbătorit, anul trecut, cea de-a 25-a aniversare, a creat lanțuri comerciale de succes și a obținut cea mai înaltă recunoaștere profesională. Cu prilejul ceremoniei de decernare a premiilor, de la Bruxelles, în numele companiei, premiul a fost primit de Martin Udvarev, director general al Fornetti România.

Apreciem câștigarea premiului ca fiind un moment remarcabil din istoria Fornetti, o adevărată realizare, deoarece este un semn clar că munca noastră sistematică, conștientă, este recunoscută nu numai de clienți, ci și de cel mai bine cotat organism profesional european. În ciuda dificultăților economice, Fornetti a condus cu încredere piața de panificație din regiune în ultimii ani. Am obținut succese exemplare și rezultate respectabile atât acasă, cât și în Europa. Totuși, premiul este un feedback important nu numai pentru centru, ci și pentru partenerii de franciză, deoarece a devenit clar că, pe lângă produsele și serviciile noastre de înaltă calitate, modelul nostru de vânzări este și un semn distinctiv al progresului”, a decrarat Attila Bánhidi, CEO al Grupului Fornetti.

Pe lângă Ungaria, Grupul Fornetti operează locații în România și Bulgaria, iar un total de peste 1.200 de angajați lucrează pentru companie. Cu toate acestea, numărul de angajați din rețeaua de franciză depășește 15.000, astfel încât compania este considerată și un angajator international semnificativ.

Produsele companiei se găsesc în prezent în 17 țări europene și peste un milion de clienți le preferă zilnic. Cele peste două sute de tipuri de produse de panificație sunt disponibile la cele 3.500 de puncte de vânzare din toată Europa. În același timp, compania câștigă teren și în afacerile de retail și HoReCa.

Chiar și în perioada epidemiei de Covid, Fornetti a deschis peste o sută de magazine noi pe an, iar modernizarea magazinelor existente este și ea în plină desfășurare. Compania încearcă acum să-și arate imaginea și modelul de afaceri de generația a 4-a în cât mai multe puncte de vânzare, iar strategia axată pe modernitate se dovedește a fi corectă, întrucât cantitatea de produse vândute în magazinele renovate poate crește semnificativ.


Ștefan Pricop
Business Development Manager