2013-01-15

Despre haine putem povesti la nesfârșit

Este și părerea grupului H&M care a lansat o nouă marcă de îmbrăcăminte ce va fi disponibilă în zece țări.

În ultima perioadă retailerul suedez de fashion ne-a uimit cu viteza cu care a deschis magazine noi, atât în România, unde a ajuns la un total de 21 unități, cât și la nivel internațional. Cu toate acestea, H&M rămâne detronat de pe poziția de lider al industriei de fashion de grupul spaniol Inditex, prezent pe piața locală cu șapte dintre cele nouă brand-uri ale sale: Zara, Bershka, Pull & Bear, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho şi Uterque. În încercarea de a surclasa brand-urile spaniolilor, H&M a lansat o nouă marcă: & Other Stories.

& Other Stories

Barcelona este unul dintre orașele care vor găzdui din primăvară un magazin & Other Stories.

Sursa Foto: & Other Stories

& Other Stories se poziționează ca o marcă de lux și include o selecție variată de pantofi, genți, produse de înfrumusețare și articole vestimentare. Producătorii promit ”piese fetiș, care trebuie să existe în garderoba fiecărei femei, într-o gamă largă de prețuri”, informează agenția AFP, citată de Gândul.

Potrivit anunțurilor companiei, marile capitale europene Barcelona, Berlin, Copenhaga, Londra, Milano, Paris și Stockholm vor găzdui din primăvara primele magazine & Other Stories. În Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Olanda, Spania, Suedia și Marea Britanie va fi deschis un magazin online stories.com. În prezent, compania a anunțat că este în căutare de consultanți de vânzări pentru magazinele din Europa.

Grupul suedez deține trei mărci: H&M, COS (lansată în 2007) și Monki, care vizează un public mai în vârstă, fără un buget restrictiv. Compania H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondată în anul 1947, în Suedia, şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. Retailerul suedez are peste 2.700 de magazine în întreaga lume, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank