2013-04-10

Shop&Go a ajuns și în provincie

Mega Image oferă celor care vor să devină antreprenori posibilitatea de a prelua un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze.

După ce a împânzit Bucureștiul cu magazinele de proximitate, Mega Image a deschis pe 9 aprilie un magazin Shop&Go în Brașov. Magazinul este situat pe Strada General Dumitrache nr. 2 și are o suprafață de vânzare de circa 90 metri pătrați. Acesta este primul din cele șapte noi magazine Shop&Go ce urmează a fi deschise în Brașov în cursul lunii aprilie. Orasul Brașov devine astfel al doilea oraș după București în care este lansat conceptul Shop&Go.

Mega Image

Astăzi, 10 aprilie, vor fi inaugurate două noi supermarketuri Mega Image ambele situate în București. Mega Image va deschide un total de 10 magazine în luna aprilie.

Mega Image oferă acum și în Brașov, celor care vor să devină antreprenori, posibilitatea de a prelua un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze. Mega Image pune la dispoziție experienta sa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero.

Comercianții care doresc să se alăture lanțurilor moderne de retail au posibilitatea să aleagă între Shop&Go - parteneriatul oferit de Mega Image, La Doi Pași – franciza oferită de Metro și City – parteneriatul celor de la Profi. Mega Image este cel mai mare lanț de retail din România, cu un total de 211 magazine, fiind urmat de Profi cu 162 magazine și de Lidl.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank