2013-04-12

Franciza din denim cu administratori moldoveni

O firmă înregistrată în Republica Moldova a preluat franciza Levi’s pentru România. Vezi unde va fi redeschis primul magazin.

Aridon, o companie înregistrată în Republica Moldova, a preluat recent franciza Levi’s pentru România. "Pentru luna aprilie anul 2013, ne-am propus marea deschidere a magazinului Levi’s în Afi Palace Cotroceni Mall", a declarat Iulia Rubtova, Manager Marketing al Aridon. Magazinul va fi deschis în același spațiu care a fost în administrarea vechiului deținător al francizei și va întrupa cel mai nou design-concept al brandului – REVO-2.

Levis Fot. Franchising.pl

Printre cele mai cunoscute branduri lansate de Levi Strauss & Co se numără: Levi’s, Dockers şi Levi Strauss Signature.

Compania Aridon deține drepturi exclusive pe teritoriul Moldovei asupra vânzării mărcilor Levi’s, Celio, Lee, Wrangler, Colin’s, OGGI-Oodji si LTB. Reprezentanții acesteia își propun extinderea atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și în România. Aridon operează pe piața vecinilor de peste Prut o rețea care numără peste 20 de magazine, cu peste 300 de angajați.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte. Printre cele mai cunoscute branduri lansate de aceasta se numără: Levi's, Dockers şi Levi Strauss Signature.

Piața de fashion din România s-a dezvoltat puternic în ultimii ani, tot mai multe brand-uri intrând pe piața locală ori prin franciză, ori direct. Liderul pieței de modă este grupul Inditex, urmat de suedezii de la H&M.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank