2013-09-09

Sprijin recunoscut oficial

BodyConcept este una dintre primele trei francize din Portugalia. Suportul acordat francizaților este principala calitate care o face să iasă în fața competitorilor.

BodyConcept, o franciză din sectorul saloanelor de înfrumusețare, a fost recunoscută pentru al treilea an consecutiv drept una dintre cele mai de succes francize din Portugalia. Distincția a fost acordată în cadrul evenenimentului anual Portuguese Franchise Awards, organizat de Institutul Portughez de Franciză și de revista ”Business and Franchise”.

BodyConcept

BodyConcept este o rețea puternică de franciză, aparținând Grupo Concept, cu 110 unități francizate în trei continente

”Dintre zecile de brand-uri care au aplicat pentru acest premiu, BodyConcept a ocupat din nou unul dintre locurile fruntașe”, spune Alexandre Duque Lourenço, CEO BodyConcept. ”Acest premiu reprezintă de fapt o recunoaștere oficială a suportului pe care BodyConcept îl oferă francizaților.”

”Pe piața înfrumusețării există multe brand-uri care se axează doar pe deschiderea de centre fără a le oferi francizaților suportul necesar menținerii lor pe piață”, a declarat recent Alexander Duque, într-un interviu acordat portalului Franchising.info.ro. ”Franciza nu presupune doar să-ți extinzi o afacere; trebuie să sprijini toate magazinele și să ajuți la menținerea lor pe piață. Dacă vrei să-ți deschizi o afacere fii foarte atent și întreabă toate detaliile legate de perioada de după deschidere”, a conchis acesta.

BodyConcept este o rețea puternică de franciză, aparținând Grupo Concept, cu 110 unități francizate în trei continente. Compania este în căutarea unui master francizat în sud-estul Europei, în România, Serbia, Croația, Ungaria și Ucraina. ” Ne dorim să găsim în curând parteneri și în această parte a Europei. Sperăm ca aprecierile de care ne bucurăm pe piața portugheză să fie o garanție a succesului pentru antreprenorii care vor să se alăture sistemului nostru de franciză”, spune Alexander.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank