2013-08-16

Franciza Express accelerează expansiunea

Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine operate în sistem de franciză și ajunge astfel la 32 de magazine de proximitate.

Grupul Carrefour în România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în sistem de franciză, prin colaborarea cu Traditional Ecologic: Express Mântuleasa, în București, respectiv Express Horia Măcelariu (în zona Băneasa, pe Șoseaua București-Ploiești). Numărul de unități în acest format se ridică la 32, dintre care 3 magazine operate în sistem integrat și 29 în franciză.

Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine operate în sistem de franciză și ajunge astfel la 32 de magazine de proximitate. Fot. Carrefour

Express Mântuleasa se află în Bucu pe strada Mântuleasa nr. 22, parter, are o suprafață de 70 mp. și însumează aproximativ 1.800 de produse.

”Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja”, se arată într-un comunicat al retailerului.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 126 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”; 69 supermarketuri „Market”; 32 magazine de proximitate „Express”; 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Alți retaileri care au atacat segmentul de proximitate sunt Metro cu franciza ”La Doi Pași”, Mega Image cu conceptul Shop&Go și Profi cu conceptul City.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank