2014-02-24

”Educația, una dintre cele mai nobile profesii în care putem fi implicați”

Spune Daniel Fischer, International Development Director Speak Up, un concept care propune o metodă unică pentru învățatea Limbii Engleze.

Școlile Speak Up sunt specializate în predarea limbii engleze folosing o metodă unică. De ce ați ales România pentru dezvoltarea acestei francize educaționale?
Plănuim să dezvoltăm rețeaua noastră care oferă cursuri de limba engleză în țările din Centrul și din Estul Europei. În urma studiilor de piață pe care le-am făcut în regiune, am ales România, Republica Cehă și Slovacia. Rezultatele studiilor au arătat un interes ridicat și o cerere mare pentru cursurile de limba engleză în toate aceste trei țări.

Daniel Fischer este Managerul general Speak Up, concept care vrea sa intre prin franciza in Romania Fot. Speak Up

”Dedicarea și entuziasmul sunt elementele cheie pentru învățarea unei limbi străine”, spune Daniel Fischer. Acesta deține funcția de International Development Director Speak Up din Iulie 2013.

Ați vizitat vreodată România? Ce orașe vizați pentru deschiderea școlilor Speak Up?
Da, chiar de mai multe ori. Mi-au plăcut întotdeauna călătoriile în România, în mod special datorită oamenilor foarte prietenoși. Pentru deschiderea școlilor Speak Up, avem în vedere orașele cu peste 100.000 de locuitori. Țin să menționez că în țările în care suntem deja prezenți, Polonia, Ucraina, Rusia, Turcia, școlile noastre înregistrează o marjă de profit de peste 40%.

Franciza este unul dintre cele mai de succes modele de business din lume. Credeți că acest model de business poate fi aplicat cu succes pentru franciza Speak Up în România?
Vrem să profităm de toate avantajele pe care le aduce funcționarea în sistem de franciză. Vom îmbina cunoștințele despre business-ul nostru, Speak Up, cu toate informațiile pe care le dețin partenerii noștri despre piețele locale. Suntem convinși că franciza Speak Up va fi un succes în România. Franciza este și trebuie să fie un parteneriat din care au de câștigat ambele părți. Îți poți conduce propriul business și în același timp ai asigurat know-how, sprijinul și instrumentele necesare dezvoltării afacerii.

Ce le transmiteți persoanelor care vor să învețe Limba Engleză?
Dedicarea și entuziasmul sunt elementele cheie pentru învățarea unei limbi străine. De fapt, sunt componente cheie pentru orice proiect pe care îl dezvoltăm pe parcursul vieții.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank