2014-03-05

"Femeia pe care o admir cel mai mult este mama mea"

Sama Shakhshir, Marketing Manager Bossini, a surprins foarte frumos micile atenții care ne fac să ne simțim speciale în aceste zile închinate tuturor femeilor.

Ce înseamnă pentru tine zilele de 1 și 8 Martie?
1 si 8 Martie sunt, pentru mine, zile foarte speciale pentru că sărbătoresc delicatețea. Cu atât mai mult cred acest lucru în Râmania; aici toate femeile sunt răsfățate și simt cu adevărat o sărbătoare deosebită dedicată lor. Faptul că poți primi flori de la polițiști în trafic sau atunci când intri pe ușa mall-ului, cursele gratuite oferite de către unele firme de taxi, toate acesta te fac să zâmbești și să te simți specială pentru că ești femeie.

Sama Shakhshir este Marketing Manager al retelei de fashion Bossini Fot. Sama Shakhshir

"Le urez un sincer La mulți ani! tuturor femeilor, în zilele special dedicate lor. Să se bucure de fiecare clipă și să savureze fiecare moment al vieții pentru că lucrurile mărunte fac diferența" - Sama Shakhshir, Marketing Manager Bossini.

Care este cel mai frumos mărțișor pe care l-ai primit/cadou de 8 Martie?
Îmi amintesc că în clasa a treia un coleg ne-a adus, tuturor fetelor din clasă, mărțisoare din porțelan, pe care erau scrise numele nostru cu auriu, lucru extraordinar pentru acea vreme. M-am bucurat mult pentru acel mărțișor și chiar mi-a rămas în amintire ca și cel mai frumos mărțișor primit.

Care este femeia pe care o admiri cel mai mult?
Femeia pe care o admir cel mai mult este mama mea, Hadeel Shakshshir, totodată și sefa mea în franciza pe care o reprezint. Felul în care ea reuseste să fie o mama extraordinara, o business woman de succes, prietenă și în același timp să și arate atât de bine, mă face să o admir în fiecare clipă. Bineînțeles, la toate acestea se adaugă imensa doză de energie pe care o transmite oriunde se află.

Sama Shakhshir, Marketing Manager Bossini, este reprezentanta unei francize de fashion care ne transmite cel mai frumos mesaj ”Be Happy”. Este vorba despre Bossini, iar mai multe informații despre acest brand găsești în interviul pe care Sama ni l-a acordat. Îi mulțumim încă o dată Samei pentru că s-a alăturat campaniei noastre Săptămâna Femeii!.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank