2014-04-17

Carrefour extinde reţeaua în franciză la Satu Mare

Retailerul anunță intrarea în rețeaua Express a unui nou magazin de proximitate operat în regim de franciză, în orașul Satu Mare: Express Buongiorno.

În prezent, rețeaua numără 65 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați, trei unități în Giurgiu, o unitate în Satu Mare și 50 în București și Ilfov.

Carrefour Express

Carrefour este prezent în peste 30 de ţări cu aproape 10.000 de magazine proprii şi în franciză.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România.

Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja.

Express Buongiorno se află pe Aleea Neajlov nr. 7-9, oraș Satu Mare, are o suprafață de 200 m² și însumează aproximativ 4.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 170 de unitati.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank