2014-09-02

ECCO aduce spiritul scandinav în două noi locaţii

Retailerul care a pus la dispoziţia clienţilor peste 350 milioane de perechi de pantofi va ajunge la un număr de 18 magazine în ţară, dintre care 8 în Bucureşti.

ECCO, retailerul danez de încălţăminte şi accesorii, îşi extinde reţeaua de magazine în Bucureşti cu două noi locaţii. Începând cu 4 septembrie, ECCO îi aşteaptă pe bucureşteni în noul magazin din Bucureşti Mall, iar din 5 septembrie un nou magazin ECCO se va deschide în Plaza România.

ECCO Romania Fot. ECCO Romania

În această toamnă, ECCO aniversează un deceniu de existenţă în România, ocazie cu care se vor deschide încă două noi magazine în ţară.


Astfel, reţeaua de magazine ECCO din România va ajunge la un număr de 18 magazine în ţară, respectiv 8 deschise în Bucureşti, după cele din Băneasa Shopping City, Galeriile Carrefour Băneasa, Centrul Comercial Promenada Floreasca City, AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza Mall şi Centrul Comercial Orhideea.

Noile magazine ECCO introduc un nou concept store, care conferă magazinului o imagine mai modernă, mai elegantă şi mai sofisticată. Faţă de conceptul anterior, Unity Upgrade aduce şi mai aproape atmosfera şi look-ul scandinav, schimbând şi completând câteva dintre elementele standard ale conceptului Unity pentru o reprezentare mai modernă şi mai exactă a universului ECCO.

Victor Tighinean, Managing Director ECCO România, declară
: “Planurile pentru următorii ani vizează deschiderea a câte două magazine pe an. În 2014, s-a alocat un buget de investiţii de 300.000 euro pentru deschiderea de noi magazine şi reamenajarea altora două sub un nou concept”.

Pe principiul: “Tot ce ai nevoie ca să te simţi minunat este o pereche bună de pantofi şi o băutură delicioasă”, mixologi profesionişti au creat cocktail-uri speciale, inspirate de stilul şi culorile noii colecţii ECCO.

În această toamnă, ECCO aniversează un deceniu de existenţă în România, ocazie cu care se vor deschide încă două noi magazine în ţară. Astfel, reţeaua ECCO România va atinge, la aniversarea a 10 ani, 10x2 magazine!

Despre ECCO:
Peste 350 de milioane de perechi de pantofi ECCO au păşit pe Pământ începând cu 1963, când Karl Toosbuy a fondat compania în Danemarca. ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie - de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, în fabricile sale proprii, până la livrarea acestora în magazinele sale. Filozofia designului scandinav ECCO, „Pantoful trebuie să se adapteze piciorului”, ghidează întreaga companie. ECCO creează încălţăminte confortabilă, funcţională, elegantă, genţi care nu se demodează, accesorii, curele, portmonee şi produse pentru întreţinerea încălţămintei. Încă de la înfiinţare, ECCO are sediul central în Danemarca şi are peste 19.500 de persoane angajate din 50 de naţionalităţi din întreaga lume. Produsele ECCO pot fi găsite în cele 1.100 de magazine ECCO şi în 14.000 de alte puncte de vânzare din 91 de ţări.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank