2016-09-05

Primul magazin Forever 21

Lanţul de magazine Forever 21 a deschis prima locaţie în România în centrul comercial Park Lake din Bucureşti

În prima zi a lunii septembrie, cei mai în vogă artiști, prezentatori TV, trendsetteri, precum și cei mai populari bloggeri de fashion și reprezentanți mass-media, au participat în exclusivitate la evenimentul de deschidere a primului magazin Forever 21 din București, amplasat în noul centru comercial ParkLake.

„Suntem foarte entuziasmați să sărbătorim, alături de voi, deschiderea magazinului Forever 21 într-un oraș atât de frumos precum este orașul București. Forever 21 nu este doar un brand, ci reprezintă o nouă filosofie de fashion și shopping”  Alexandros Doukas, CEO Teren Management Europe

„Suntem foarte entuziasmați să sărbătorim, alături de voi, deschiderea magazinului Forever 21 într-un oraș atât de frumos precum este orașul București. Forever 21 nu este doar un brand, ci reprezintă o nouă filosofie de fashion și shopping.” Alexandros Doukas, CEO Teren Management Europe

Alexandros Doukas, CEO Teren Management Europe, francizat exclusiv al brand-ului Forever 21 în Europa Centrală și de Est, a mai spus în deschiderea evenimentului: „Cool, fresh, trendy, autentic și accesibil – acesta este Forever 21” – și aceasta a fost și atmosfera la petrecerea VIP. Invitații s-au bucurat de o experiența unică de fashion, oferită de brand-ul Forever 21.

Dana Rogoz a fost gazda evenimentului și a împărtășit cu invitații entuziasmul său privind lansarea brand-ului și deschiderea magazinului în București, în timp ce DJ-ul a animat atmosfera cu muzică antrenantă. Mai mult, invitații au avut ocazia să se bucure de o prezentare de modă cu ținute memorabile, alcătuite exclusiv din piese vestimentare Forever 21.

Forever 21, Inc., cu sediul în Los Angeles, California, este un retailer de haine, încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați, cunoscut pentru faptul că oferă cele mai în vogă tendințe în modă la un preț foarte bun. Acest model de business funcționează prin creearea și menținerea magazinelor mereu captivante, aducând produse noi în fiecare zi. Fondat în 1984, Forever 21 operează peste 750 de magazine, în 47 de țări, din Statele Unite, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, India, Israel, Japonia, Republica Coreea, America Latină, Mexic, Filipine și Marea Britanie. Teren Management Europe este francizatul exclusiv al brand-ului “Forever 21” și deține responsabilitatea integrală pentru expansiunea brand-ului în: Bulgaria, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Polonia, România, Slovacia și Elveția.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Carol Popa

ziarist
Trimite pe autor

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank