2013-01-29

Te gândești numai la fotbal?

Atunci ia-ți colegii și înscrieți-vă la cea de-a patra ediție a Cupei ”Cornel Dinu” pentru companii, cel mai mare eveniment dedicat sportului în cadrul companiilor.

Cea de-a patra ediție a Cupei ”Cornel Dinu”- pentru companii se va desfășura în cadrul complexului Herăstrău Football situat în Parcul Herăstrău din Capitală, pe durata a trei luni: martie- iunie 2013. Competiția se adresează jucătorilor amatori din marile companii din România. Poți participa doar dacă nu activezi ca jucător profesionit sau semi-profesionit la nicio echipă de fotbal din cadrul primelor trei divizii de fotbal din țara noastră, cât și în cadrul echipelor de futsal.

Cornel Dinu

Competiția este susținută și supravegheată de unul dintre reprezentanții de seamă ai fotbalului românesc, Cornel Dinu. Fostul jucător care a fost de 6 ori campion al României la fotbal este și autorul a două romane: ”Zâmbind în iarbă” și ”Jucând cu destinul”.

Sursa foto:www.cupacorneldinu.ro

Cupa ”Cornel Dinu”- pentru companii a debutat în septembrie 2011. Prima ediție a adunat 26 de echipe participante, formate din peste 300 de angajați. La celelalte două ediții au participat 32, respectiv 36 de echipe. În total, 57 de companii și peste 900 de jucători au așteptat fluierul de start al partidelor de fotbal pentru a câștiga trofeul competiției.

În acest an sunt disponibile 48 de locuri. Dacă vrei să participi împreună cu colegii tăi la această competiție, trebuie să plătiți taxa de înscriere, în valoare de 850 de euro plus TVA și să aveți în vedere următoarele reguli:

  • O companie poate înscrie maximum 2 echipe.
  • Orice echipp va avea minimum 6, maximum 13 jucatori, lotul fiind format exclusiv din angajați ai companiei pe care o reprezintă (excepție făcând doar reprezentantul oficial, dacă acesta nu este și jucător de câmp).
  • Meciurile se vor desfășura între două echipe formate din 6 jucători ( un portar + 5 jucători de câmp) timp de 2 reprize a câte 20 de minute fiecare.
  • Înainte de intrarea pe terenul de joc, fiecare jucător va trebui să prezinte cardul de joc nominal emis la începutul competiției fiecărui participant.

Detalii complete privind înscrierea, participarea și programul celei de-a patra ediții a Cupei ”Cornel Dinu”- pentru companii găsești pe site-ul oficial al competiției.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

5

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank