2013-10-29

Aplicația mobilă pentru pasionații de shopping

În urma analizei tendințelor de consum ale shopperilor bucureșteni și evoluțiilor digitale, se lansează Bucharest Shopping, prima aplicație mobilă ce reunește piața de shopping din București.

Bucharest Shopping nu este un instrument de cumpărături online, ci un tool de comunicare și informare, care poate detecta cele mai apropiate reprezentante ale brandurilor preferate și oferă informații utile actualizate în timp real despre magazine, ultimele colecții, promoții și oferte speciale, informează un comunicat de presă transmis redacției Franchising.info.ro. Meniul aplicației oferă posibilitatea construirii unei liste cu magazinele preferate de utilizator, ce poate fi editată în orice moment. În plus, utilizatorul poate accesa instant contul de Facebook, Twitter, Google+ sau Instagram al unui magazin, site-ul acestuia, precum și datele de contact.

se lansează Bucharest Shopping, prima aplicație mobilă ce reunește piața de shopping din București Fot. Bucharest Shopping

„Am pornit de la un proiect mai puțin amplu și costisitor, însă ideile care au urmat conceptului de bază și reacțiile pe care le-am avut de la primii clienți întâlniți m-au făcut să dezvolt mai mult aplicația. Am așteptări mari de la aceast proiect, iar feedback-ul pozitiv pe care l-am avut până acum mă bucură și încurajează”, a declarat Adi Popescu, inițiatorul proiectului Bucharest Shopping.

Prin intermediul aplicației, utilizatorii vor avea acces constant la informații complete despre magazine precum Burberry, Gucci, Stefanel, Sport/Couture, Distinto, Estee Lauder, My House și multe altele.

Aplicația se adresează cu precădere shopperilor activi din București, dar și celor care vor să fie permanent informați cu privire la noutățile din piață. În targetul Bucharest Shopping se află de asemenea și turiștii sau expații instalați în oraș, aplicația fiind dezvoltată exclusiv în limba engleză.

Magazinele care doresc să apară în baza de date a aplicației pot alege dintre 4 tipuri de abonamente anuale puse la dispoziție de către Bucharest Shopping. Fiecare abonament dispune de o serie de facilități incluse și beneficii crescânde, direct proporțional cu tipul de pachet ales. În medie, conform listei actuale de prețuri, un magazin poate face parte din baza de date Bucharest Shopping pentru o sumă lunară de aproximativ 35 de euro.

Cu o strategie de comunicare menită să susțină promovarea proiectului, se estimează că până la sfârșitul lui 2013 aplicația va deține un număr de aproximativ 20.000 de utilizatori și peste 50.000 de useri în primul an. În plus, până la finele anului viitor a fost setat un target de până la 250 de magazine care practică retail autentic în București.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank