Franciza LCF Kids Club - lucrăm independent, dar nu singuri ...

Franciza este o responsabilitate asumată - trebuie să asiguri servicii de calitate permanent și trebuie să respecți același design. Suntem răspunzători unul față de celălalt și, daca vreunul dintre noi nu adopta întocmai modelul de franciza, poate să distrugă întreaga rețea. Prin urmare, respectarea limitelor este importantă. - declară partenerul de franciză Bohner Virág, manager al Clubului Kids Kiskunhalas LCF
Joi
06.07.2017
Dragostea și implicarea copiilor, un sistem de franciză complex și un plan de afaceri potrivit ... aceasta este rețeta perfectă a clubului de limbi străine - LCF Kids Club.
 

La sfârșitul verii anului 2008, Bohner Virág s-a alăturat rețelei de franciză a școlii de limbi străine LCF Kids Club. Prima diplomă de absolvire a fost în domeniul economic, iar cea de-a doua diploma i-a certificat calitatea de profesor de limbă engleză. Potrivit lui, această dualitate i-a fost caracteristică toată viața. A lucrat în principal în domenii de marketing înainte de a deveni partener de franciză.

Directorul executiv al Clubului Kids Club, Jamrik Mártával, a avut, de asemenea, contact cu marketingul. Când fiica sa a împlinit doi ani, a început sa caute o școală de limbi străine și a găsit centrul Kids Club Kiskunhalas, care încă era în faza de organizare pentru copiii din grădinițe și școli primare. Martaban s-a întrebat atunci de ce nu ar cumpăra franciza Kiskunhalas LCF Kids Club dacă tot căuta o școală de limbi străine pentru fiica ei. Deoarece Virág punea mare accent pe integrarea copiilor mici în grupuri, pe desfășurarea a diverse activități creative și pe învățarea limbilor străine, a găsit ideea foarte atractivă.

"Într-o săptămână, decizia a fost luată și am primit contractul de franciză. Împreună cu soțul meu, am citit documentația de franciză, am cântărit riscurile posibile și care sunt cerințele. Am concluzionat că riscul este minim și că afacerea poate deveni rentabilă foarte repede. La sfârșitul lunii august, am semnat contractul, iar în luna septembrie am inaugurat centrul" – a declarat Virág.

Centrele de franciză ne-au asistat și sprijinit constant în perioada de deschidere și totul a decurs fără probleme. Când am intrat în rețea, am participat la sesiuni de pregătire serioase și temeinice. Potrivit acestuia, formarea face parte din metodologia de pregătire obligatorie, care include formarea cadrelor didactice, formarea specifică pentru afaceri, marketing și domeniile organizaționale.

"Dupa instruirea de care am beneficiat pentru a elabora planul de afaceri, am știut exact ce și cum trebuie să fac lucrurile, astfel încât să respect manualul operațional al francizei. Este mai sigur să preiei un sistem de franciză care deja și-a dovedit succesul. Cel puțin pentru mine a fost foarte simplu pentru că am primit totul în avans și nu a trebuit sa mă gândesc la ce trebuie să fac, la fiecare pas".

În piață, există astăzi multe centre de limbi străine, iar cifra de afaceri este relativ mare. Aparent acest domeniu pare a fi ușor de gestionat, dar, când începi să lucrezi cu oamenii, nu este atât de ușor să supraviețuiești fără sprijin, fără experiență și fără o metodologie corespunzătoare.

"Există întotdeauna noi operatori care dispar de pe piață în decurs de un an sau doi. Cine nu are un program complex, adecvat și nu poate strânge un grup mare de participanți la program, nu poate funcționa profitabil, pe termen lung".

În 2008, au fost mai puține opțiuni de afaceri disponibile pentru francizați și, de asemenea, pentru parteneri. Virág s-a implicat inițial part-time în afacere, dar clubul a devenit rapid o afacere de succes deoarece a produs profituri încă din primul an.

"Taxa de franciza nu este de milioane de euro. Dacă ai făcut un plan de afaceri potrivit pentru proiectul tău, afacerea va deveni profitabilă în decurs de un an, desigur depinzând mult de capitalul social și de capacitatea de lucru a centrului. Am constatat că nu pot să administrez centrul foarte eficient, în contextul unei competiții intense pe piață și având, în paralel, și alte activități. În curând a trebuit să renunț la celelalte activități și am decis să mă concentrez doar asupra centrului de limbi străine".

Centrul de suport al sistemului de franciză poate fi împărțit în trei părți. În cadrul întâlnirii, atât managerii centrului de limbi străine, cât și profesorii sunt implicați în training-uri și workshop-uri metodologice.

"Profesorii conduc activitățile unei școli de limbi străine și, în fiecare an, au loc diverse sesiuni de formare metodologică în scopuri educaționale, unde se discută idei, metode și oportunități noi".

Cluburile partenerilor de franciză organizează conferința anuală de franciză special pentru manageri, pentru a dezbate teme privind diverse probleme de afaceri, probleme de asistență și marketing.

Partenerii de franciză primesc asistență online. Buletinele informative educaționale și motivaționale tratează întotdeauna teme relevante pentru perioada curentă, cum ar fi un turneu de festivaluri sau taberele de vară. În plus față de întâlnirile personale și buletinele de știri online, asistența telefonică este disponibilă în orice moment pentru a solicita diverse informații.

Partenerul de franciză Virág recomandă franciza în special acelora care își doresc să se ocupe de copii: "este nevoie de multă răbdare, entuziasm și cunoaștere a sufletului copilului, a importanței iubirii și a empatiei nu numai față de copii, ci și față de parinții lor. Partenerul ideal pentru franciza LCF Kids Club este o persoană care își dorește independența, care apreciază lucrul într-o echipă și înțelege importanța unor bune abilități organizaționale și de comunicare.

Dacă doriți o afacere stabilă, LFC Kids Club este alegerea ideală, deoarece oferă o soluție la cheie pentru toate acestea, având în vedere programul operațional testat, suportul de marketing și oportunitățile de formare.

Dacă vrei sa devii Master Francizat sau ești pregătit să achiziționezi franciza LFC Kids Club, o putem aduce în Romania, pentru tine, prin intermediul partenerilor noștri de la Profit System Ungaria. Trimite un email, în acest sens, la adresa mcoman@profitsystem.ro și iți vom răspunde cât mai curând posibil.


MC
Franchise Consultant

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015