Centrul SmartyKids / În locațiile în care s-a deschis până în prezent, cererea pentru serviciile centrului a depășit oferta.
Miercuri
19.09.2018
Sau de ce să investești în franciza SmartyKids - Școala de aritmetică mentală?
 

Cursurile de aritmetică mentală reprezintă una dintre cele mai populare tendințe privind cursurile educaționale pentru dezvoltarea copiilor. La aceste cursuri, copiii învață să efectueze calcule mentale extrem de rapide, ceea ce indică de fapt că emisferele lor cerebrale se dezvoltă în proporții egale.

În centrele de aritmetică mentală SmartyKids, se acordă o atenție deosebită dezvoltării funcțiilor mentale superioare ale copiilor (memorie, atenție, gândire, imaginație, vizualizare). Aceste abilități sunt la fel de importante, indiferent de ocupația pe care copilul o va alege în viitor.

Centrele de aritmetică mentală atrag părinții ca niște magneți, deoarece astfel de cursuri îi ajută pe copii să-și construiască fundația pentru un viitor de succes, să își consolideze potențialul creativ, să-și crescă puterea de concentrare și să-și îmbunătățească gândirea analitică. În locațiile în care s-a deschis până în prezent, cererea pentru serviciile centrului a depășit oferta, dar cel mai important este faptul că și copiilor le place să participe la cursurile organizate în centrele SmartyKids și nu vin la cursuri doar pentru că sunt aduși de părinți.

Pachetul de franciză cuprinde informații detaliate despre afacere privind:

• cerințele legate de amenajarea centrului și recomandările privind design-ul interior;

• un ghid pentru deschiderea entității juridice;

• modele de documente necesare pentru a opera centrul SmartyKid;

• instrucțiuni pentru recrutarea și gestionarea personalului;

• metodologia de predare;

• materialele pentru departamentul de vânzări;

• toate elementele necesare pentru a începe o campanie publicitară;

• sprijin pentru afacere în etapele de lansare și dezvoltare.

Materialele educaționale privind aritmetica mentală asigură instruirea cadrelor didactice conform metodelor de predare SmartyKids, planurile detaliate de lecție, care au ca scop dezvoltarea copiilor și sistemul de gamificare SmartyKids, care îi atrage pe copii și le menține interesul de a participa la cursuri.

Franciza SmartyKids va fi disponibilă în curând și în România. Solicitările pentru informații suplimentare se pot transmite la adresa mcoman@profitsystem.ro.


Educație prin joacă / În centrele de aritmetică mentală SmartyKids, se acordă o atenție deosebită dezvoltării funcțiilor mentale superioare ale copiilor (memorie, atenție, gândire, imaginație, vizualizare).
Cipele, Kristijano Ronaldo
Florentina Pene
Business Development Manager