Dacă viața e o cutie de praline, să fie Leonidas!

La evenimentul lansării ciocolateriei Leonidas de pe Calea Victoriei au luat parte zeci de invitați. Aceştia au fost întâmpinaţi de actori pe picioroange, care le-au oferit spre degustare delicioasa ciocolată Leonidas. Mai multe fotografii de la eveniment găsiți pe pagina noastra de Facebook.
Joi
31.10.2013
O nouă filă de poveste din cei 100 de ani Leonidas a fost scrisă aseară la inaugurarea ciocolateriei de pe Calea Victoriei din București.
 

Multă ciocolată, un pahar de vin aromat, voie bună, discuții prietenoase, personaje de poveste, basme despre dulciuri, demonstrații de împachetare a cutiilor de praline și zâmbete la tot colțul. Zâmbetul a fost reacția firească a tuturor celor care au degustat pralinele Leonidas la inaugurarea ciocolateriei de pe Calea Victoriei din București.

Design-ul cochet și familiar al ciocolateriei, aromele îmbietoare și pralinele realizate după metode tradiționale, adunate în cei 100 de ani de istorie, ne-au purtat pentru câteva momente în lumea minunată a ciocolatei. ”Fiecare pralină are povestea ei”, ne-a spus și Anca Codreanu, frumoasa soție a lui Ion Codreanu, unul dintre cei doi master francizori Leonidas din România. Tot ea ne-a accentuat ideea că Leonidas este ”un business de familie” și ne-a mărturisit că, recent, și-a descoperit o nouă pralină preferată: cea cu lichior.

Ciocolateria de pe Calea Victoriei îi aparține Mihaelei Rolea, francizatul care administra ciocolateria din Pipera. ”Am ales să relocăm ciocolateria din Pipera în Piața Victorie deoarece este o zonă cu o vizibilitate mult mai bună din partea consumatorilor. Mulți consumatori din Piața Dorobanți s-au bucurat că am deschis și în Piața Victoriei. Am considerat că aici suntem mai aproape de ei”, ne-a explicat Ion Codreanu, unul dintre cei doi master francizori Leonidas din România.

Punctul culminant al serii a fost demonstraţia oferită de gazda evenimentului, master francizorul Leonidas, Ion Codreanu. El a dezvăluit întregul ritual al ambalării savuroaselor praline într-o cutie cadou – ballotin.

Foto: Larisa Baltă

Deschiderea ciocolateriei de pe Calea Victoriei a coincis cu sărbătorirea celor 100 de ani de existenţă ai brandului Leonidas și cu lansarea site-ului www.ciocolateriebelgiana.ro, unde se pot comanda online cutiile de praline Leonidas cu livrare în toată ţara.

”O caracteristică importantă a site-ului este faptul că fiecare client îşi poate personaliza comanda, respectiv îşi poate alege atât asortimentul de praline, în funcţie de preferinţe (ciocolată neagră, cu lapte, albă sau ciocolată asortată), cât şi hârtia de ambalat şi panglica”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Conceptul Leonidas a fost adus prin franciză în țara noastră. Ion Codreanu este unul dintre cei doi reprezentanți ai brand-ului în România. Antreprenorul deține propria ciocolaterie în Piața Dorobanti și are doi parteneri francizați, cel din Piața Victorie și încă unul în Brașov.

Toate magazinele Leonidas din întreaga lume se aprovizionează de la aceeași fabrică, aflată în Belgia și toate comercializează aceleași tipuri de praline.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/6/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015