Cele mai citite

Trei prieteni, două vehicule și trei rute /16.12.2019

Au fost nevoiți să-și înceapă propria afacere, pentru a ajunge la aeroport ușor și confortabil. Așa a luat naștere GoOpti, o companie specializată în transportul de pasageri, care își oferă serviciile în cinci țări astăzi, cu intenția de a extinde rețeaua de franciză și în această regiune.

Vrei o afacere transparentă și profitabilă? /03.10.2019

LG Laundry Lounge, un serviciu de spălătorie cu autoservire care oferă servicii de spălătorie, uscare și călcat rufe, își extinde rețeaua pe piața din Croația, dar vizează în același timp toate țările din regiune, inclusiv România.

Spălătorie cu autoservire – un serviciu la îndemână /02.08.2019

Ce presupune lansarea unei afaceri în domeniul spălătoriilor–curățătoriilor? Există potențial și în România? Care este investiția necesară?

Serviciile de transport urgent sunt la mare căutare /25.07.2019

Flash Europe, lider european în domeniul serviciilor profesionale de transport urgent lansează un program de franciză în această regiune. Cine poate deveni francizat și ce se așteaptă de la parteneri, ne spune managerul de franciză Frank van Doorn.

Oportunitate de afaceri pe piața transporturilor rapide /03.05.2019

Flash, lider european în furnizarea de servicii de transport profesionale rapide, lansează un nou program de franciză pentru a extinde rețeaua de transportatori și parteneri în Europa.