AMA GREEN OPTIC

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Ama Green Optic este un lanț de unități de optică medicală, înființat în 2010, în municipiul Ploiești. De curând, brandul, cu capital integral autohton, dă posibilitatea investitorilor să preia afacerea în sistem de franciză. Fondatorii conceptului, bine structurat și care și-a dovedit eficiența și profitabilitatea, vor să extindă afacerea la nivel național. Cu toate că franciza este una cu specific medical, nu sunt necesare studii în acest domeniu pentru a deveni partener. În plus, viitorii angajați ai francizaților pot beneficia de pregătire specialiată în cadrul companiei.

Franciza Ama Green Optic este cu atât mai promițătoare cu cât se înscrie pe un trend ascendent al serviciilor din domeniul optic, acestea fiind unele dintre cele mai dinamice activități, situație determinat atât de diversitatea categoriilor sociale pe care o acoperă, cât și de faptul că vârsta de la care ochelarii sunt necesari este în continua scădere. Ama Green Optic a dovedit deja că afacere per unitate este deja pe profit după jumătate de an.

 

 

Unitati personalizate

Trei centre în Ploiești

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Francizații AMA GREEN OPTIC beneficiază de suport privind alegerea locației pentru desfășurarea activității. De asemenea, aceștia au acces la furnizorii companiei în ceea ce privește echipamentele și dispozitivele optice, ochelari de vedere, de soare, sau lentile de vedere sau de contact – toate provenite de la firme celebre pe plan internațional. Totodată, angajații beneficiază de pregătire de specialitate în cadrul companiei. Noii parteneri sunt sprijiniți și din punct de vedere mediatic, prin promovarea afacerii unităților deschise de aceștia.

Francizații au acces la sondajele și analizele efectuate periodic de companie pentru a stabili care sunt nevoile angajaților lor, dar și ale clienților, astfel încât să se găsească cea mai bună soluție pentru dezvoltarea afacerii.


Investitie totala, asteptari

Valoarea investiției inițiale este de 35.000 - 45.000 de euro

• Taxa de intrare în franciză – 10.000 de euro

•Taxă de marketing – 2% din vânzările brute lunare

• Redevența lunară se va calcula ca un procent din vânzare, aproximat la 4 %, în funcție de vânzări.

٭ Investiția include stocul inițial de marfă

 


Cerinte de baza

Pentru intrarea în sistemul de franciză AMA GREEN OPTIC nu este necesară o experiență în domeniu.

Francizații au însă obligația să sprijine sistemul în vederea valorificării oportunităților de piață și pentru evitarea riscului de pierdere a bunului renume.


Informatii despre francizor

SC AMA GREEN OPTIC SRL

Str. Malu Rosu, Nr. 89A, bl. 101C2, parter, Ploiești, Prahova

0040765 432 155

amagreenoptic@yahoo.com

Persoana de contact pentru candidati

Amalia Georgescu 

tel. 0040765 432 155

e-mail: amagreenoptic@yahoo.com

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre AMA GREEN OPTIC.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.