Best Studios

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

BEST STUDIOS® este un brand de TOP în industria mondială de videochat, recunoscut prin peste 60 de premii și certificări câștigate la marile evenimente internaționale. Succesul businessului este evidențiat de rezultatele financiare înregistrate în general (studioul numărul 1 mondial la incasări pe cel mai mare și recunoscut operator / site in domeniu), de performanțele modelelor colaboratoare în particular (modelul cu cele mai mari câștiguri din lume, cele mai multe perioade consecutive din istorie) și de interesul manifestat de potențialii investitori în vederea accesării sistemului de franciză (3 noi parteneriate deschise în primul an de la lansare). Realizările BEST STUDIOS® se datorează managementului profesionist cu peste 20 de ani experiență în industrie, automatizărilor și tehnologizării, precum și echipei devotate și extrem de motivate să descopere în permanență noi metode de dezvoltare.   

Misiunea și valorile organizației, know how-ul, precum și viziunea și orientarea către client și performanță, au permis elaborarea, validarea și perfecționarea unui sistem de business sustenabil, cu focus pe calitate și, totodată, pe eficientizarea proceselor si optimizarea  costurilor în vederea obținerii de profit. Antreprenorii care accesează sistemul de franciză BEST STUDIOS® își optimizează resursele de timp și bani grație suportului constant oferit de francizor de la primii pași făcuți pentru deschiderea unui nou studio (alegerea locației, amenajarea și dotarea studioului), până la consultanță privind optimizările necesare pe termen lung în managementul unei afaceri în domeniul videochatului.

Investițiile realizate de BEST STUDIOS® vizează pe de o parte performanța în recrutarea și retenția modelelor și, pe de altă parte, atragerea și fidelizarea membrilor plătitori aduși de site-uri (aceștia asigură veniturile modelelor și implicit ale studioului). Concret, aceste investiții au condus la dezvoltarea unui sistem de training profesionist, unic în industrie, adaptat atât personalității modelelor cât și cerintelor site-urilor partenere, la crearea unei strategii de marketing optimizate pentru condițiile speciale de promovare impuse sectorului adult, precum și la realizarea și implementarea unor standarde clare privind condițiile, mediul de lucru și dotările necesare pentru succesul unui studio de videochat.

Unitati personalizate

5, București, România

Unitati in sistem de franciza

4, dintre care: Galați (x2), Constanța, Brașov

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Licență utilizare marca BEST STUDIOS®

Marketing de brand

Training Staff

Soft-uri management

Know how

Parteneriate negociate special cu principalii operatori globali din industrie (ex.: LiveJasmin, Streammate, Streamray, etc.) 

Rețea parteneri agreați cu prețuri preferențiale (ex: arhitect, furnizori mobilier și echipamente IT, clinici medicale inclusiv cele specializate pe intervenții estetice, furnizori produse înfrumusețare, etc.) 


Investitie totala, asteptari

150.000 - 200.000 EUR pentru amenajarea și dotarea a 20 camere + spații comune 

Amplasarea în localități cu peste 100.000 de locuitori

Taxa de franciză – depinde de statutul francizatului, de opțiunea pentru exclusivitate / neexclusivitate teritorială.

Redevență (royalty fee) – cuantumul se stabilește conform unei grile cu valori procentuale cuprinse între 3% și 7% din cifra de afaceri. Grila este una descrescătoare, iar poziționarea pe fiecare prag este stabilită în funcție de performanțele partenerului francizat.

Taxa de marketing – are valoare fixă, respectiv 3% din volumul încasărilor realizate de francizat.

 


Cerinte de baza

Orice persoană cu spirit antreprenorial și disponibilitate de implicare directă. Experiența în domeniu sau în afaceri, în general, este importantă, dar în niciun caz decisivă. Pe de alta parte, determinarea, motivația, precum și investițiile de timp și bani alocate activității, cel puțin în primul an de funcționare a studioului, sunt elementare. Este un business serios și destul de complex, atât din perspectiva domeniilor conexe pe care le implică (HR, IT, Marketing și PR, GDPR, psihologie, coaching, financiar etc) , cât ți  prin prisma particularităților determinate de însăși industria adult.


Informatii despre francizor

Clever Management Support

București, sector 2, Șoseaua Mihai Bravu nr. 175

+40 730 752 752

franciza@beststudios.ro

Persoana de contact pentru candidati

Ionuț

Manager Franciza

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Best Studios.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.