Forum Despre articol: Câștigă mai mulți clienți cu ajutorul internetului 194

ALIN 29.10.2012 *.5-13-85-54.residential.rdsnet.ro

Multumim pentru informatiile foarte utile si imperios necesare intr-o lume in care de la mic (grupa mica) si pana la cele mai onorabile varste nu mai cocepem viata fara internet

CAROL 31.10.2012 *.193.230.193.34

Pana vom ajunge sa ne teleportam,  internetul ne este foarte util si cu ajutorul lui castigam timp ,timpul care ne este atat de pretios.Informatiile ne sunt f f utile pentru care supermultumim

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.