Forum Despre articol: Master în industria frumuseții 123

Iulia 28.11.2012 *.5-13-83-179.residential.rdsnet.ro

Un atu in plus intrucat acopera si probleme legate de sanatate.Oricum,estetica si sanatatea cam merg mana-n mana,e mai importanta sanatatea,insa cum mai rar poti fi si sanatos,si sa arati bine...BodyConcept e o solutie ,le intruneste pe amandoua;))Un articol estetic si binevenit!Felicitari!

SARA 28.11.2012 *.193.230.193.34

Romanii sunt frumosi din nastere atat barbatii cat si femeile.Se mai retuseaza pe alocuri si daca inlatura durerile articulare este nemaipomenit.Nu trebuie ca locatia sa fie intr-un loc aglomerat pentru ca inca ne mai rusinam cand este vorba de retusuri.Oricum articolul este de actualitate si in trend...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.