Forum Despre articol: Cumpărături pentru Ziua Națională a României 91

ANDREEAI 29.11.2012 *.193.230.193.34

Cumparaturile pentru Sfantul Andrei cred ca ocupa un segment important pentru ca multi dintre romani poarta numele de Andrei sau Andreea Tuturor purtatorilor acestui frumos nume le urez \"LA MULTI ANI \"!

UN ROMAN 01.12.2012 *.5-13-83-179.residential.rdsnet.ro

LA MULTI ANI ,ROMANIA! LA MULTI ANI ROMANI!SA NE FIE BINE CHIAR FOARTE BINE SI NE MANDRIM CU NUMELE NOSTRU CU STRAMOSII SI URMASII URMASILOR NOSTRI

NICA 03.12.2012 *.193.230.193.34

Cineva a încercat sa trimita niste imagini cu tricolorul romanesc şi a ieşit ceva alb,ce se intampla oare?_Trebuie oare sa-l cumparam?

GHEORGHE 09.12.2012 *.5-13-85-208.residential.rdsnet.ro

S-au pierdut imaginile cu drapelul romanilor,pacat...Oftez din adancul inimii mele de roman si ...o sa merg la vot prin nametii pan: la brau si la flacara palpaitoare a lumanarii

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.