Forum Despre articol: Billa deschide două magazine de Sf. Nicolae 127

NECULAI 06.12.2012 *.193.230.193.34

O concurenta serioasa nu poate fi decat in favoarea consumatorului si la asa oferta sunt satisfacute toate gusturile Specific pentru magazinele Billa sunt preparatele din carne gen carnati,mici.toba foarte apreciate...

NICOLETA 06.12.2012 *.5-13-83-179.residential.rdsnet.ro

LA MULTI ANI!

Tuturor celor care poarta numele Sfantului Nicolae si: Insa tot Te rog ceva/ Azi pun inaintea ta/ Ghetele inimii mele/ Ca sa le umpli pe ele/Cu daruri duhovnicesti/Din camarile ceresti/...Dar de ce te-ncrunti asa/Crezi ca nu vor incapea?/Am uitat sa-ti spun,se vede/ Ca port 38 la ghete.   

STEFAN 08.12.2012 *.5-13-85-208.residential.rdsnet.ro

Si promotiile sunt in atentia cumparatorilor si fac sa creasca vanzarile.Sunt niste magazine care se respecta si sunt cautate si deschise in preajma unei mari sarbatori

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.