Forum Despre articol: Decembrie cu aromă de cartofi prăjiți 117

SPIRIDON 12.12.2012 *.5-13-85-208.residential.rdsnet.ro

A avut succes englezul Gary Barnes desi nu a pornit afacerea in tara sa .Sunt civilizati si nu prea ai sa vezi nobili ciugulind de pe un bat fie el si de bambus...dar am intalnit englezi care le-a placut mancarea galbena f.f. buna calda adica mamaliga

Pofticiosu 13.12.2012 *.193.230.193.34

Aroma de cartofi prajiti pana la Craciun ca dupa aceea aroma se transforma in carnati, toba,caltabosi,sorici..HAI HAI

ANUL NOU 01.01.2013 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

IANUARIE cu aroma de LA MULTI ANI 2013

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.