Forum Despre articol: La gura sobei: povestea unei francize românești 127

MARA 14.12.2012 *.193.230.193.34

Produsele Romstal sunt cautate pentru ca fie ele termo,hidro sau sanitare fara ele nu poate fi vorba de confort.Chiar ce fel de sobe comercializeaza ? M - ar interesa in functie de combustibilul folosit

LUCIAN 14.12.2012 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

Avantajos este faptul ca primesti un stoc de marfa si o achiti dupa ce o vinzi...si un titlu de sezon acum cand afara se inregistreaza -20 grade un loc la gura sobei este de nepretuit  

CAMY 31.12.2012 *.193.230.193.34

Ma inscriu primul la un loc la gura sobei pe o blana...pe chituci ca intru in contradictie cu ecologistii si imi bat la geam cioc! cioc!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.