Forum Despre articol: De la cursuri și specializări multiple la o franciză educațională 24

MOLDOVEANUL 08.01.2013 *.193.230.193.34

Multe specializari,cursuri,calificari ca pana la urma sa ajunga tot in domeniul educatiei care nu se refera neaparat la tanara generatie Clujul este un oras frumos dar nu mai frumos decat orasul Iasi.

MARLENA 08.01.2013 *.193.230.193.34

Ne orientam si dupa necesitatile noastre cand pornim la un drum...Mult noroc ...

MARIANA 09.01.2013 *.193.230.193.34

Toate orasele din Romania sunt frumoase si au specificul lor.Marele regret ca nu am ajuns sa le vizitez pe toate dar le am in prognoza

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.