Forum Despre articol: Franciza Carrefour a ajuns în alte 2 cartiere bucureștene 91

CUMPARATORUL HARNIC 10.01.2013 *.193.230.193.34

Imi convine Franciza Carrfour de la Obor si o vizitez in cel mai scurt timp.Primele impresii nu vor intarzia sa apara,cu siguranta.Ma astept la ceva promotii....

MAGDALENA 10.01.2013 *.193.230.193.34

In nici doua luni (daca am inteles bine la sfarsitul lunii noiembrie erau 14)s-au deschis 5 unitati.Le dorim ce auzim zi de zi un an mult mai bun!

CATRINA 10.01.2013 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

Frumoasa extindere,benefica pentru consumatori.O retea bogata de magazine creeaza un fond de marfa complex,variat...ai din belsug de unde alege si nu alegi orice,alegi ce este mai bun

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.