Forum Despre articol: Business de familie glazurat cu ciocolată 91

MILICA 05.02.2013 *.193.230.193.34

Sunt consumatori de ciocolata alba cei alergici la cacao.Sunt putini dar pentru ei ciocolata alba si pralinele albe sunt o binecuvantare.Imi place articolul si pentru o clipa am trait dulcea si aromata atmosfera a ciocolatii

IULIAN 05.02.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Adevaratii profesionisti au clasa.Ii recomanda indelungata activitate in domeniu.Nu pot sa cred ca barbatii nu consuma la fel demult ciocolata.Cert este cu mici exceptii-ca iubesc femeile care la randul lor sunt dulci pentru ca ....

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.