Forum Despre articol: Ce profit poţi face din flori 127

MARA 06.02.2013 *.193.230.193.34

Site-ri dedicate Craciunului si nu ma indoiesc ca se gandesc si la cele dedicate Pastelui .Fara sa vreau am facut legatura cu \"FLORI DIN MEDIUL VIRTUAL\"...am un brad si imi place sa cred ca nu este strain de \"braziinghiveci\"incerc sa-l tin verde.

RARES 06.02.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Un profit pe care sa-l reinvestesti este primul gand sau...etc  Poti sa spui foarte mult:ne plac florile inca mai suntem generosi ,sensibili,atentnti cu sexul frumos ...

MIA 07.02.2013 *.193.230.193.34

Florile vorbesc mult mai mult decat ar putea marturisi prin vorbe nu multi oameni.Oamenii de pe o planeta fara flori pot gandi ca ar trebui sa fim fericiti datorita minanatiilor din jurul nostru,florile

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.